LOGO

Contact Sales and Marketing Manager: 00989125350185
 
  • -
  • دسته بندی : خرما(آشپزي با خرما)
  • نویسنده:

مواد لازم :

خرمای بهداشتی دولنده: 400گرم
آردگندم: 200گرم
روغن مايع :140گرم
گلاب: 3قاشق چايخوري
زعفران دم کرده: 1قاشق چايخوري
پودرهل و دارچين: به ميزان لازم
پودرنارگيل و پسته و بادام: براي تزيين به دلخواه

طرز تهيه :

خرما را ازهسته جدا کنيد و آن را از چرخ گوشت رد نماييد. پوره خرما را کناربگذاريد براي اينکه خرما به راحتي چرخ شود مي توانيد 2تا3قاشق سوپخوري از ميزان روغن مايع برداريد و با خرما مخلوط کنيد.سپس آن را چرخ نماييد.
آرد را خوب الک کنيد و درتابه بريزيد. تابه را روي حرارت بگذاريد و آرد را تفت دهيد تا رنگ آن متمايل به قهوه اي شود . دراين مرحله روغن را به آن بريزيد و خوب هم بزنيد.
سپس پوره خرما را به آن آرد وروغن بيفزاييد. بعد گلاب ،زعفران دم کرده ،هل و دارچين را داخل مواد بريزيد و خوب مخلوط کنيد تا مواد به خورد هم بروند .
سپس حلوا را ازروي حرارت برداريد و به دلخواه،به اشکال مختلف روي کاغذ روغني بريزيد و با پودرنارگيل ،پسته و بادام تزيين کنيد يا درظرف مورد نظربکشيد يا ميان نان بستني قراردهيد.

نکات تغذیه ای :

برخی از خواص خرما عبارتند از :

1- خرما به علت داشتن آهن ، در نیروبخشیدن به گلبولهای قرمز خون مؤثر است و برای کم خونی بسیار مفید است .

2- خرما با داشتن فسفر و منیزیم در تقویت اعمال فکری مؤثر است .

3- خرما غذایی است که هضمش آسان است .

4-خرما به علت دارا بودن ویتامین A در رشد و نگهداری کلسیم در بدن ضرورت دارد .

5 - خرما به علت دار بودن ویتامین B در تعادل اعصاب و تغذیه بدن ما نقش مهمی ایفا می کند .

این حلوا دارای 6962 کالری است که اگر توسط 10 نفر میل شود سهم هر فرد از کل انرژی ، 2/696 کالری خواهد بود .

 

درباره ما


ٍ Commercials Affair & Packing Different Kinds Of The Dates, Grains & Dried Fruits
Telefax: (0098-21)44563364
Email: Dolondeh@gmail.com

ایمیل : dolandeh@yahoo.com





Powered by WebGozar

(Translator)